Eerste kenninsmakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend!

Om jou  zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn er verschillende mogelijkheden/pakketten om uit te kiezen. Zo heb je controle over je budget en kun je kijken wat jij nodig hebt.

Mogelijkheid 1: Individuele coaching per keer (ongeveer 1,5 uur): 45,-

( bestaat standaard uit coaching en een ontspannende massage).

Mogelijkheid 2: individuele coaching voor 3 maanden:  395,-

( dit bestaat uit meerdere coachings+ massage momenten per maand en gratis de mogelijkheid om 1 keer per week deel te nemen aan een yogales)

Mogelijkheid 3: individuele coaching 6 maanden: 750,-

( deze optie bestaat uit meerdere coaching + massage momenten per maand en de mogelijkheid om 1 keer per week gratis deel te nemen aan een yogales).

Mogelijkheid 4: losse hot-stone massage 40,-

Wil je meer weten over de inhoud van deze mogelijkheden, de betaling of over een betalingsregeling? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Zo kunnen we samen bekijken wat het beste bij jou past.

Vergoedingen:Vanwege diverde redenen heb ik ervoor gekozen om niet vergoed te worden vanuit de zorgverzekering. Er zijn natuurlijk wel andere opties:

- IKB: Bij veel werkgevers is er de mogelijkheid om je individueel keuze budget te besteden aan iets naar keuze, een optie zou bijvoorbeeld kunnen zijn om voor drie maanden coaching te kiezen en hiermee in je eigen ontwikkeling te investeren.